دسته بندی محصولات

ویروس امیکرون چیست؟

ویروس امیکرون چیست؟

کرونا ویروس چیست؟

ویروس کرونا در ابتدا، طی تحقیقات از ووهان چین ظاهر شد. منشاء این بیماری از حیوانات گزارش شده که در حال حاضر از فردی به فرد دیگر در حال افزایش است.این ویروس به نام COVID-19  نامگذاری شده است. از جمله نسخه های دیگر این ویروس، سارس است که این ویروس هم در زمان خود همه گیر شد.

 کرونا درافراد باعث بیماری تنفسی از خفیف تا شدید می شود.ویروس کرونا، ویروسی بزرگ و سنگینی است به همین دلیل نمی تواند مدت زیادی در خارج از بدن انسان زنده بماند.مدت زمان زنده ماندن ویروس بستگی به محیط دارد که ممکن است در شرایطی که مناسب باشد تا 8 روز هم زنده بماند.

امیکرون چیست؟

از نظر سازمان بهداشت جهانی، امیکرون آخرین سویه کرونا می باشد. که در حال حاضر شایع ترین نوع کرونا در جهان می باشد. ویروس کرونا بعد از وارد شدن در بدن انسان، به سلول های بدن انسان متصل و باعث عفونت می شود.در این نوع ویروس، از دست دادن حس چشایی و بویایی کمتر از سویه های دیگر اما گلودرد بیشتر گزارش شده است.

به دلیل شباهت علایم امیکرون به سرماخوردگی، اشتباه است که امیکرون را یک سرماخوردگی بدانیم و آن را دست کم بگیریم.همچنین می توانیم با استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی و رعایت نکات بهداشتی از شیوع آن جلوگیری کنیم.

کرونا و سویه جدید

علائم امیکرون چیست؟ 

علائم ویروس کرونا در سویه امیکرون علائمی خفیف و معمولی هستند که فرد مبتلا در ابتدا احساس سرماخوردگی می کند. طبق گزارشات بیشترین علامت، سردرد بوده که بسیاری از افراد از کنار آن به سادگی عبور می کنند.

 شایع ترین علائم شامل موارد زیر است:

  1. گلودرد، خارش و سوزش گلو
  2. عطسه
  3.  سرفه های خشک و مداوم 
  4.  آبریزش و گرفتگی بینی 
  5. خستگی و بی حالی مفرط 
  6.  مشکلات گوارشی از جمله اسهال، حالت تهوع، دل درد، کاهش اشتها 

راه های درمان ویروس کرونا امیکرون کدامند؟

80 درصد ابتلا به امیکرون خفیف است وبا توجه به خفیف بودن بیماری، نیاز به بستری شدن نیست و با رعایت نکات بهداشتی و تغذیه ای و قرنطینه در منزل قابل درمان می باشد. در مواردی که بیماری شدیدتر است از داروهای تجویز شده توسط پزشک استفاده می شود.

درمان های خانگی

استفاده از بخور، استفاده ازمیوه و سبزیجات تازه،مصرف ویتامین ها، مصرف شربت آبلیمو و عسل و قرقره کردن آب نمک و در نهایت استراحت از مواردی می باشد که در درمان بیماری امیکرون از خانواده COVID-19  بسیار حائز اهمیت است.

درمان های سنتی

استفاده از جوشانده گل ختمی، گل پنیرک، اسطوخودوس، چای و پونه کوهی و همچنین قرقره کردن مخلوط سرکه، عسل، آب و نمک دریا باعث کاهش التهابات گلو و نرم شدن آن می شود.

درمان پزشکی و استفاده از داروهای شیمیایی

جهت تسکین سرفه از داروهای برم هگزین، دکسترومتورفان، دیفن هیدرامین و دیمن هیدرینات برای کاهش احساس تهوع و استفراغ، برای اسهال شدید از لوپرامید با مشورت پزشک و در صورت اضطراب و بی قراری از کلردیازپوکساید می توان استفاده نمود.

omicron و علایم آن در کودکان و نوزادان 

در پیک های قبلی ویروس، ابتلای کودکان بسیار پایین و کم بود، اما در سویه امیکرون 60 درصد افزایش یافته و تا به امروز بخش زیادی از کودکان را درگیر کرده است. تا بحال عوارض جدی در کودکان مشاهده نشده، اما این به معنی روبه رو نشدن با بیماری نیست. در کودکان کمتر از 5 سال عوارض کمتری نسبت به کودکان دیگر مشاهده شده است.

ازعلایم امیکرون در کودکان می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • تب های طولانی مدت
  • ضعف وبی حالی 
  • بی اشتهایی و خواب آلودگی 
  • احساس تهوع و استفراغ 
  • کاهش حجم ادرار
امیکرون در کودکان

مدت زمان قرنطیه در امیکرون چقدر است؟

شرایط قرنطینه برای امیکرون شامل موارد زیر است :

  1. از روز شروع علایم حداقل  10 روز گذشته باشد.
  2. تب کامل قطع شده باشد.
  3.  علایم روبه بهتر شدن باشد.

گاهی ممکن است برخی علایم بیشتر از ده روز ادامه داشته باشد. نیازی نیست تمامی علایم کاملا رفع شده باشد. نکته مهم این است که، از روز بروز علایم حتما قرنطینه را شروع کنید. همچنین اگر شما زودتر از 10 روز کاملا خوب شده باشید، می بایست تا 10 روز قرنطینه را داشته باشید.

آیا تزریق واکسن از ابتلا به امیکرون جلوگیری میکند؟

طبق آخرین اطلاعات تعداد افراد فوت شده واکسینه نشده، بیشتر از فوتی های واکسینه شده مخصوصا بعد از دوز سوم است. واکسن تا زمان های طولانی می تواند با ویروس مقابله کند و به همین دلیل، کسانی که واکسینه شده اند هنوز هم در مقابل ویروس پاسخ بهتری نشان می دهند و دچار بیماری شدید و بستری نمی شوند. مطالعات علمی بی شماری نشان دهنده افزایش ایمنی افراد در برابر ویروس با تزریق دوز سوم را نشان می دهد.

واکسیناسیون کرونا

شدت مرگ و میر امیکرون به چه میزان است ؟

متاسفانه امیکرون بسیار شدیدتر از یک سرماخوردگی معمولی می باشد. امیکرون خفیف تر از کرونا، اما همچنان می تواند باعث مرگ و عوارض شدید شود.تکمیل واکسیناسیون و ترزیق دوز سوم در کاهش شدت بیماری بسیار موثر است.

راه های مقابله و پیشگیری از سویه امیکرون چیست؟

همانند دیگر بیماری ها جهت جلوگیری از انتقال ویروس بین افراد، رعایت نکات بهداشتی و رعایت فاصله فیزیکی از جمله مهم ترین راه های پیشگیرانه از بیماریست.در ادامه چند مورد از راه های پیشگیری را مورد بررسی قرار می دهیم.

واکسن زدن

واکسن زدن ریسک بیماری شدید، بستری و مرگ را بسیار کاهش می دهد. همچنین در حال حاضر یکی از راه های مقابله با این ویروس، واکسن می باشد.

استفاده از ماسک

استفاده از ماسک های باکیفیت، شانس ابتلا به امیکرون را بسیار کاهش می دهد. بهتر است تا جایی که امکان دارد از ورود به محل های سربسته و شلوغ امتناع کرد ودر صورت رفت و آمد در این محل ها، از ماسک استفاده نمود. از نظر پزشکی، ماسک مشکلی برای تنفس ایجاد نمی کند؛ تنها تنفس را تا حدودی برای کسانی که بیماری تنفسی زمینه ای دارند، سخت می کند. یکی از مکان هایی که  انتقال این بیماری را تشدید می کند محیط کاری است که می توان با استفاده از ماسک این انتقال را به حداقل رساند. خرید ماسک در ایام کرونا از طرف سازمان ها و شرکت ها به عنوان یکی از پر مصرف ترین ملزومات در سفارش اداری ایشان در کنار دیگر ملزومات مانند تحریر و یا شوینده و بهداشتی قرار گرفته است.  

برای خرید انواه کالا و محصولات با قیمت ارزان و مناسب از شرکت تامین فلات که یکی از مراکز پخش در شهر تهران می باشد و همچنین اطلاع از قیمت ها با کارشناسان فروش این شرکت تماس حاصل فرمایید. شرکت تامین فلات در نظر دارد با ارائه کلیه اجناس و محصولات اصل و اورجینال، مشتریان عزیز خود را در جهت خریدی مناسب یاری نماید. همچنین مشتریان عزیز می توانند در کنار سفارش اداری خود از دریافت فاکتور رسمی نیز بهره مند شوند.

جهت خرید ماسک از تامین فلات یکی از تامین کنندگان ملزومات اداری کلیک کنید. خرید ماسک 

رعایت فاصله اجتماعی

امروزه از تمام مردمان دنیا، خواسته شده که فاصله اجتماعی را رعایت کنند تا بدین ترتیب از انتشار ویروس جلوگیری شود.توصیه می شود که بیشتر در خانه بمانند و با هم دست ندهند و به مهمانی و دورهمی نروند.برخلاف گذشته که فاصله 2 متر جهت محافظت از خود در برابر ویروس کافی بود، اما امروزه طبق نظر متخصصان، کرونا می تواند بیش از 2 متر در هوا حرکت کند و فاصله 2 متری افراد از یکدیگر کافی نیست.

شستن مکرر دست ها

ویروس کرونا زمانی افراد را بیمار می کند که از طریق چشم ها، بینی یا گلو وارد بدن شود. این اتفاق بیشتر از طریق دست به بدن منتقل می شود و دست ها از شایع ترین راه های انتقال ویروس می باشد.از ساده ترین و ارزان ترین و مهم ترین راه های جلوگیری از انتقال ویروس COVID-19  شستشوی دست ها می باشد.

شکست کرونا