دسته بندی محصولات

راهنمای ثبت نام پایانه های فروشگاهی

راهنمای ثبت نام پایانه های فروشگاهی

سازمان مالیاتی کشور با اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، تغییرات بسیار زیادی پیدا کرده است. نحوه ی اجرای تکالیف مالیاتی دگرگون شده و همه چیز بر اساس اطلاعات ثبت می شود. از نظام سنتی و قدیمی مالیاتی به سوی سیستم مکانیزه منتقل شدیم و البته قانون گذار نیز این دگرگونی را در قانونی نوین و جدید، همراه با مکانیزم و همچنین ادبیاتی خاص به رسمیت شناخته است.

مراحل و نحوه ی ثبت پایانه های فروشگاهی به این صورت است که مودیان مالیانی بعد از انجام یکسری کارها در بانک از جمله تکمیل فرم ها، با مراجعه نمودن به سایت سامانه مودیان مالیاتی مخصوص این کار که همان درگاه ملی خدمات مالیات می باشد، از قسمت ساماندهی پذیرنده های بانکی، جهت اتصال پایانه به پرونده مالیاتی، اقدام کنند. در ادامه مطالب بیشتر در این باره توضیح خواهیم داد.

شرکت تامین فلات در نظر دارد با ارائه کالاهای اصل و اورجینال، مشتریان عزیز را در مسیر یک خرید خوب و با کیفیت یاری نماید. همچنین این شرکت در نظر دارد با تحویل سریع و به موقع کالاهای درخواستی و سفارش اداری مشتریان و همچنین لیست لوازم اداری آن ها را از دریافت فاکتور رسمی بهره مند سازد. مشتریان عزیز می توانند جهت خرید عمده کالاها و محصولات خود از شرکت تامین فلات که یکی از مراکز پخش در شهر تهران می باشد و همچنین اطلاع از قیمت ها، با کارشناسان فروش این شرکت تماس حاصل نمایند.

مراحل و نحوه ثبت پایانه های فروشگاهی در سامانه

مودیان مالیاتی که سریال استاندارد خود را گرفته اند همواره با این مشکل مواجه می شوند که چگونه در سامانه ثبت نام کنند. در ادامه نحوه ی ثبت پایانه های فروشگاهی را شرح خواهیم داد. 

  • در ابتدا می بایست متقاضی که همان مودی مالیاتی می باشد پس از ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی که به آدرس tax.gov.ir می باشد، نام کاربری، رمز عبور و کد اقتصادی را دریافت نماید.
  • مراجعه حضوری به بانکی که از آن بانک دستگاه کارتخوان خود را تحویل گرفته و یا بانکی که در آنجا حساب داشته و درگاه اینترنتی او مربوط به آن بانک است، تکمیل فرم مربوط به ثبت مشخصات پایانه های فروشگاهی و تحویل آن به بانک می باشد. 
  • پس از انجام این مراحل مودی می بایست آدرس سایت را در مرورگر خود جستجو نماید و پس از ورود به صفحه اصلی، نام کاربری و رمز عبور و تصویر امنیتی را وارد کرده و در انتها روی دکمه ورود به پنل کاربری کلیک کند.
  • یک رمز موقت به شماره موبایل متقاضی ارسال می شود که می بایست این کد را در کادر مورد نظر ثبت نمایید. 
  • در صفحه باز شده در کادر سمت راست بر روی گزینه سامانه دهی پذیرنده های بانکی کلیک کنید و پس از کلیک لیست دستگاههای کارتخوان و همچنین درگاه های پرداخت که توسط بانک برای سامانه ثبت شده اند، نشان داده خواهند شد. 
  • پس از این مراحل، لازم است تا مودی مالیاتی، دستگاه و یا درگاه ثبت شده توسط بانک و مورد نظر خود را انتخاب کرده و در قسمت پایین صفحه، بر روی دکمه الصاق، کلیک کند. در مرحله بعدی، متقاضی می تواند برای ثبت مشخصات پایانه فروشگاهی در سایت سامانه و الصاق دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت اینترنتی خود به پرونده مالیاتی، اقدام کند. همچنین که اتصال پایانه فروشگاهی به پرونده مالیاتی، نمی تواند جایگزین ثبت نام اظهارنامه مالیاتی باشد و مودی می بایست تا در موعد قانونی، اظهارنامه خود را ثبت کند.
  • نکته مهم این است که جهت ثبت مشخصات پایانه فروشگاهی در سایت سامانه مالیاتی و الصاق دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت اینترنتی به پرونده ، می بایست که وضعیت پرونده مودی، به مرحله 4 رسیده باشد، در غیر این صورت، امکان ثبت سریال استاندارد پایانه فروشگاهی در سامانه، وجود نخواهد داشت و مودی اول باید مرحله ثبت نام کد اقتصادی خود را کامل کند.
راهنمای ثبت نام پایانه های فروشگاهی

نحوه دریافت سریال استاندارد پایانه فروشگاهی جهت ثبت آن

برای اینکه مودیان مالیاتی بتوانند جهت ثبت مشخصات پایانه فروشگاهی در سایت مودیان مالیاتی، اقدام کنند، مطابق مقررات نحوه ثبت سامانه، می بایست تا اطلاعات مربوط به شماره سریال پایانه فروشگاهی خود را در سامانه وارد نمایند. در ادامه مطالب به نحوه ی دریافت شماره سریال استاندارد خواهیم پرداخت. 

به طور کلی شماره سریال پایانه فروشگاهی، یک کد 16 رقمی که شامل  اعداد و حروف می باشد و توسط شرکت ‌های تامین کننده مجاز، در اختیار مشتری قرار می گیرد. پس از خریداری دستگاه کارتخوان و یا پوز، یک کد از طرف فروشنده دستگاه به خریدار داده می شود. 

نکات مهم هنگام ثبت نام مالیاتی دستگاه کارتخوان

در هنگام ثبت نام دستگاه کارتخوان به چند مورد می بایست توجه شود که به شرح زیر می باشد. 

درج شماره سریال استاندارد

شماره سریال به یک کد 16 رقمی گفته می شود که ترکیبی از حروف و اعداد است و منحصرا برای هر دستگاه می باشد که توسط شرکت های تأمین کننده و فروشنده معتبر پایانه های فروشگاهی به هر دستگاه کارتخوان به خریدار داده می شود.

نوع مشمولیت مودی و متقاضی 

نوع مشمولیت متقاضی می بایست در لیست مشاغل پیدا و ثبت شود.

ثبت نوع و مدل دستگاه کارتخوان

در سامانه می بایست مدل دستگاه را وارد نمایید. مدل دستگاه توسط شرکت ارائه کننده مشخص شده است.

تاریخ مشمولیت

می بایست تاریخ مشمولیت در قسمت مربوط به تاریخ به درستی ثبت شود. 

ثبت وضعیت پذیرنده در فرم ثبت دستگاه کارتخوان

گزینه ثبت وضعیت دستگاه به این معنی است که متقاضی می بایست در قسمت وضعیت دستگاه، وضعیت دستگاه خود از جمله تعطیلی، تعطیلی موقت، غیر فعالی موقت ، دائم و … را در سیستم مشخص و همچنین آن را بروز رسانی نماید. 

ثبت و درج سایر اطلاعات 

ثبت و درج کلیه اطلاعات و مشخصات مربوط به متقاضی و همچنین دستگاه های کارتخوان می بایست به درستی در سیستم ثبت شوند. 

ثبت نام پایانه های فروشگاهی

معرفی اصناف و مشاغل مشمول نصب پایانه فروش 

  • آرایشگاه های زنانه و مردانه
  • خشکبار فروشی
  • قنادی، بستنی و آبمیوه فروشی و تمامی مشاغل مشابه آن
  • میوه و تره بار
  • مراکز فرهنگی و ورزشی
  • مشاغل مربوط به نوشت افزارها
  • کافی نت ها و گیم نت ها
  • دفاتر پیشخوان و خدمات الکترونیکی
  • هتل ها و مهمان سراها، باغ ویلاها، مسافرخانه ها و تمامی مشاغل مشابه
  • نمایشگاه های اتومبیل و وسایط نقلیه موتوری
  • وکلا
  • مشاوران
  • دفاتر ثبت اسناد رسمی
  • مشاوران املاک
  • مشاغل رستوران داری مانند تالارهای پذیرایی، رستوران ها، فست فودها، کترینگ، سفره خانه های سنتی، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها، باغ تالارها، جگرکی ها و تمامی مشاغل مشابه